Az egyetlen oldal, ahonnan rendelek

A mai világ egyik legtöbbet használt dolga a telefon és az internet. Azt gondolom, ebben nem nagyon szállna vitára velem senki, mert a globalizáció, a termékek széles körben elérhetővé válása, a külföldről rendelés lehetősége, az otthoni válogatás és vásárolgatás egészen egyszerűen annyira kényelmes és időt spóroló tevékenység az emberek számára, hogy nincs kérdés abban, használják-e vagy sem.

Én megmondom őszintén, nagyon nem szeretem. Nem szeretek netről vásárolni. Még csak azt se tudom mondani, hogy bármilyen kár ért már, nem vertek át, nem rendeltem sosem úgy terméket, hogy ne ért volna ide, vagy épp ne lett volna ilyen termék, vagy netán rossz lett volna a minőség, vagy csak a méret, ha rendeltem nagyon ritkán is, minden rendben volt velük, csak hogy éppen én nagyon nem szeretem. Valamilyen szinten a vásárlás szükségletét nálam nem elégíti ki. Én nagyon szeretek nézelődni, emberekkel találkozni, beszélni az eladókkal, kialakítani magamnak kedvenc üzleteket és tiltólistákat. Én ezt nagyon szeretem. Valahogy ki is kapcsol közben és fel is töltődök. Persze mondják, hogy a bevásárló központok leszívnak és hasonlók, lehet, hogy én egy csodabogár vagyok, de engem kifejezetten töltenek.

Egyetlen termék van azonban, amit szívből örülve rendelek, a heelgood terméke a https://heelgood.hu/ oldalról. Egyszerűen csoda ugyanis ez a kis találmány, nem csak a nőknek, már a férjem is használja. Ez az egyetlen termék, aminél nem számít, hogy nézelődök-e vagy hogy meg tudom-e nézni, csak minél előbb ideérjen hozzánk, és használhassuk. Imádom ezt az oldalt mert mindamellett, hogy a termék nagyszerű, az oldal használata is igen egyszerű, még az olyan emberek számára is mint én, aki nem igazán jártas ezekben és nem is nagyon szereti. Tökéletes felépítés, tökéletes rendelési folyamatok és tökéletes termék.