A gyerek kedvenc oldala

A fiam a minap végérvényesen belépett a kamasz korba. Sajnos erre rá kellett jönnöm, fel kellett ismernem és el is kellett fogadnom. A férjem szerint már épp itt volt az ideje, mert látványos volt a kirohanások sokasodása, az egyre keményebb hanglejtés és stílus, amivel mostanság nagyon sokat kellett dolgoznunk, de hála a jó égnek úgy tűnik azért elég jól és sikeresen tudtuk kezelni nála ezeket a helyzeteket.

Ma azonban jött az újabb meglepetés. Közölte velünk, hogy neki megvan élete első kedvenc internetes oldala, ami nem más, mint a https://baseusshop.hu/ oldal. És hát azt tudjuk, hogy a férfiak azok, akik ezeket a dolgokat soha nem mondják véletlenül, mindig konkrét és jól meghatározott céljuk van ezzel. Na hát persze a gyereknél is gyorsan rákérdeztem erre, és jól meg is határozta, hogy melyek azok a kiegészítők, amik az oldalról szükségesek lennének számára, nem másért, hanem mert hogy könnyebbé tegyék az életét.

Rákérdeztem a termékekre, és hogy miért pont a baseus márka a választás tárgya, és el kell mondjam, hogy olyan határozott, és információkkal tűzdelt választ kaptam, amiből egyértelműen látszott, hogy ő utánanézett a dolgoknak, nem is akárhogyan, nem keveset utána olvasva a márkának, a termékeknek és azok jellemzőinek és megbízhatóságának egyaránt. Ez pedig már egyértelművé tette számomra, hogy a fiam egy új korszakába lépett, és vége a gyerekes, csapongó korszaknak. Egy teljesen új időszak köszönt ránk, ami nem kevesebb, csak másabb feladatokat és kihívásokat tartalmaz mind nekünk, mind a gyerekünk számára. Hihetetlen érzés ez, mert lehet viccesen nézni ezt a kis történetet, de egy pillanat műve alatt felnőttként jön ki a szobájából az a gyerek, aki még tegnap pont a kamaszos dolgaival bosszantott minket. Egyszerre szép és nehéz érzés ez. Mindenestre az biztos, hogy megemésztendő számomra.