Az egyik legfontosabb feladat

Ha az ember vállalkozást alapít övé a világ – gondolják mások. Pedig ha egy ember céget alapít, akkor bizony hihetetlen sok munka, tervezés, bizonytalanság, stressz és felelősség szakad a nyakába, ami koránt sem jelenti azt, hogy úgy érezné, övé az egész világ. Persze az emberek általában itt csak a jó oldalát látják a folyamatoknak, hogy nincs főnöke az embernek, nincs munkaidő, egész nap azt csinál amit csak szeretne, szabadabb életet tud élni. Azonban senki nem gondol bele abba, hogy nekem azt jelenti, hogy nincs munkaidő, hogy folyamatosan dolgozok, akár még hétvégén is, hogy nincs főnököm azt jelenti, hogy minden döntést egyedül nekem kell meghozni, ami aztán rám fog visszahatni, és komoly stresszt és szorongást tud ez okozni és sorolhatnám. Nem panaszkodni szeretnék, távol álljon tőlem, de nekem is ki kellett dolgoznom a vállalatom szintén azt a rendszert, amiben tudok működni, amiben a cég is fejlődik és még életem is marad. Én pedig ezt szakértők és külső szakemberek segítségével oldottam meg.

Mi házakat és kisebb irodaházakat építünk, és mint olyan, minden építkezés egy időzített bomba lehetne, hogy ha nem megfelelő kézben lenne tartva a munkavédelem, és hogy ha az activesafety csapata például nem dolgozott volna ki egy tökéletes munkavédelmi rendszert számunkra és nem működtetné profi szinten. Sokak számára a munkavédelem és a munkavédelmi oktatás csak egy kötelezően kipipálandó feladat, melybe nem igazán raknak sem forrást, sem figyelmet, hiszen nincs valódi hatása a forgalomra és az eredményre. Ha pedig probléma van, akkor dől be az egész cég, mert semmi nem védi az alkalmazottakat és egyáltalán nem tudják kezelni ezeket a helyzeteket.

Az activesafety csapata tökéletes minőséget biztosít már a munkavédelmi rendszer tervezés, és persze a kialakítás során is, de nem kevésbé tekintik fontos feladatnak a munkavédelmi oktatás megoldásait sem, ami hozzásegít ahhoz, hogy bárhol is vagyok, nyugodt tudjak lenni, hiszen így ha ki is alakul bármilyen probléma, a munkatársak pontosan tudják mit kell tenniük, hogy gyorsan elejét vegyék a nagyobb balesetek vagy anyagi kárral járó problémák kialakulásának. Csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy aki őket választja tökéletesen elégedett lesz.