Csakis az oceanfood

Az ember számára iszonyatosan fontos szerepet tölt be manapság már az egészség. Hihetetlen sokan jutottak el már odáig, hogy nem akarják helyrehozni az elromlott egészséget, hiszen tudják, hogy az rengeteg időt és energiát, nem mellesleg persze pénzt is felemészt, hanem szeretnének mindent megtenni, hogy meg tudják őrizni azt, hogy elejét tudják venni az egészség romlásának, a betegségek kialakulásának. Nagyon jó gondolkodás ez, azonban sajnos a körülmények egyre nehezebbek. Manapság már nem elég sajnos hogy ha az ember arra figyel, hogy mit és mikor eszik, milyen mennyiségben fogyaszt bizonyos alapanyagokat.

Régebben elég volt, hogy ha figyeltünk arra, hogy kevesebb köretet fogyasszunk, hogy több fehérhús és hal kerüljön az asztalra, persze iszonyatosan sok zöldség és gyümölcs fogyasztás mellett. Manapság azonban ez már közel sem elegendő. Az alapanyag minősége is iszonyatosan befolyásolja azt, hogy az ember milyen egészségügyi állapotnak fog örvendeni mondjuk öt vagy tíz év múlva. Ma tehát már nem elég figyelni a köret mértékére, a húsfogyasztásra és a halra az étrendben, azt is nagyon meg kell válogatnunk, hogy honnan származik az alapanyag és az mennyire nevezhető egészségesnek.

Nyilván ugyanis nagyon fontos, hogy együnk halat, de hogy ha az a friss lazac mondjuk antibiotikumos kezelés során nőtt fel, akkor vajmi kevés eséllyel lesz számunkra iszonyatosan egészséges, cserébe tovább terheli a szervezetünket olyan dolgokkal, amik később megbetegíthetnek bennünket, mi mindeközben pedig meg vagyunk róla győződve, hogy rettenetesen egészségesen élünk.

Ennek kivédésére én már csak és kizárólag az oceanfood csapatától rendelem a szarvas és a friss lazac, a tőkehal és a garnéla alapanyagokat. Egyrészt iszonyatosan könnyen és egyszerűen be tudom így szerezni az alapanyagokat, másrészt pedig tényleg biztos lehetek benne, hogy amit a tányérra rakok az egész családnak, az az egészségünket szolgálja és nem bántja és terheli a szervezetet. Mindenkinek csak ajánlani tudom ennek a csapatnak a termékeit.