Számítógépes játékok, és kiegészítők adása és vétele ingyenes apróhirdetésben

Jó dolog számítógépes játékokkal és konzolokkal játszani, de ez egy olyan hobbi, ami szinte állandó anyagi befektetést igényel. Az egy dolog, hogy az ember megveszi a konzolt, vagy éppen költ a számítógépére és fejleszti azt, hanem pénzt kell költeni a játékokra is. Ha pedig az ember megvesz egy játékot, akkor annak a nagy része nem tart ki élete végéig. Persze vannak olyan játékok, amit szinte akárhányszor lehet játszani, amíg meg nem unja az ember, de a legtöbb az olyan, amiben van egy konkrét sztori, amiben el kell jutni A-ból B-be, és ha ez megtörténik, akkor vége a játéknak, nem lehet vele tovább szórakozni.

Sajnos az új játékok elég drágák, de nekem van egy jó módszerem rá. Eladom a már megunt, használt játékaimat és mások megunt, használt játékait veszem meg. Erre pedig a legjobb megoldás az apróhirdetés. Van az interneten egy nagyon jó honlap, ahol bárki feladhat apróhirdetést ingyen és én mindig ezt használom, ha játékokról van szó. Már legalább harminc játékomat sikerült így eladnom, venni szerintem pedig ennél is többet vettem már így.

Azért szeretem ezt az oldalt, a már említett ingyenességén kívül, hogy az eladók nagy része képet is mellékel a hirdetéshez, ezért jól látszik, hogy a játék lemeze milyen állapotban van, karcos-e, stb. Amikor én adok fel apróhirdetést, akkor ezekre az apróságokra mindig odafigyelek, mert tudom, hogy vevőként nekem is fontos lenne ugyan ez. Mondjuk volt már olyan, hogy átutaztam a fél várost, és csak élőben derült ki, hogy az eladó lemez rossz állapotban van és mindez a hirdetés képein nem látszódott, de ez a ritkaság. A legtöbb esetben becsületes eladókkal szoktam találkozni, akik ugyan úgy rajonganak a számítógépes játékokért, mint én.

Az apróhirdetések között pedig nemcsak játékokra, hanem egyéb érdekes kiegészítőkre is lehet bukkanni, mondjuk a legtöbbször inkább konzolhoz, de néha akár még számítógéphez is. Egyszer például kitaláltam, hogy Guitar Hero játékot szeretnék venni és annyi ezzel kapcsolatos apróhirdetést találtam róla, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Az egyik szimpatikus eladóhoz végül el is mentem és jutányos áron hozzájutottam két gitárhoz, egy dobhoz és a hozzájuk tartozó hatféle játékhoz is. Egy másik alkalommal pedig kontrollert akartam venni, hogy a számítógépemen is kényelmesebben tudjak látszani és olyan apróhirdetést is sokat találtam.

Ha azt is fel akarnám sorolni, hogy milyen sok dolgot adtam el én apróhirdetéseknek köszönhetően, akkor szinte sose érnék a végére, a lényeg csupán annyi, hogy ha az ember játékot, vagy éppen játék kiegészítőt venne vagy adna el, akkor mindenképpen érdemes az interneten felkeresni az apróhirdetésekkel foglalkozó weboldalakat, mert ott magánszemélyektől jobb dolgokra lehet bukkanni kedvező áron, mintha egy olyan üzletbe mennénk be, ahol használt játékokat árulnak.