S.O.S LG kijelző javítás ott ahol akarom!

Wolfeinstein, Quake, Call of Duty és még sorolhatnám azokat a játékokat amiket gyerekkoromban egyszerűen nem tudtam megunni. Sok vita is volt a szülőkkel, hogy inkább a tanulmányaimmal foglalkozzak, ne azt a hülye számítógépet nyomogassam éjjel nappal. Valamiért pedig az a világ volt a mindenem. Amikor játszok a világ nyugodt, kicsi és biztonságos, itt tudok kikapcsolni. Gyermeki éveimet végig játszottam, de azért mostanra a helyzet átalakult. Nyitottam a kütyük felé, ilyen területen is kezdtem el dolgozni, a számítógépes játékok pedig csak hobbi maradt, vagy talán több mint hobbi. Amióta már élőben lehet megosztani, hogy éppen mivel és hogyan játszom, azóta az esti játék szeánszaimnak is van értelme, mert néhány ezret tudok vele keresni, úgy, hogy valakinek a világból tetszik, ahogy játszok, vagy csak jó tanácsokat mondok közben. Ezért, a hazai e-sports közösség gyakran meghív néhány rendezvényre, ahol játszanom kell és tudósítanom élőben, a kedvenc telefonom segítségével.

Az ilyen rendezvényekre mindig alaposan fel kell készülni, így két, három napot mindig kiveszek szabadságnak. Február eleji találkozóra készültem, amikor egy kisebb baleset történt, picit felhúzott a készülés és a telefonomat a falhoz vágtam. A kijelzője berepedt, szinte használhatatlanná vált. 10 nap múlva pedig, nagy szükségem lett volna rá, így muszáj volt valami gyors segítség után kutatnom. Nagymamámnál voltam lent Porcsalmám, mert itt minden olyan nyugodt és csendes, így nem volt szerviz a közelben. Reméltem az internet tartogat számomra megoldást, nehogy már gondot okozzon az LG kijelző javítás a mostani korba.

Meg is lett az eredménye a keresésnek. Méghozzá egy olyan szolgáltatás, amiről eddig még csak nem is hallotta. Országos lefedettséggel van futárszolgálatuk és házhoz jönnek a hibás telefon készülékért is! 8-10 napon belül elkészül. Az árak nagyon kedvezőek, és ahogy láttam nem csak LG készülékeknél tudnak segítséget nyújtani, hanem minden mostani közkedvelt márkánál. A weboldal is letisztult, mindenről pontosan informál, így nincsenek rejtett költségek és egyéb meglepetések. Ami a legjobb, hogy sikerült leegyeztetnem azt, hogy a megjavított telefonomat, már Pestre hozzák ki nekem, az e-sport eseményre, így időpocsékolás és energia befektetés nélkül sikerült lesz újra príma állapotban a telefonom!

Néhány barátomnak volt már rossz tapasztalata, olyan szervizekkel, ahova beadta mobilját, táblagépét vagy laptopját, és amikor visszakapta, hiányzott belőle RAM vagy SD kártya. Persze nem vállalta a felelőséget érte a bolt, így az ügyfél, hoppon maradt.

Az én választott futáros szolgáltatásom viszont felhívja a figyelmemet, hogy távolítsak el mindent a készülékből, mert nem tudnak az elkallódott SIM kártya után garanciát vállalni. Szerintem ez így fer. Emberek dolgoznak vele, így hibázhatnak, ezért csökkenteni kell a hibák előfordulási lehetőségeit.

Végezetül minden úgy volt, ahogy azt szerettem volna.  Időben megkaptam a telefonom, jobb volt, mint újkorában, legalább is a kijelzője biztosan.  Eredményesen streameltem a rendezvényről, tehát minden jó, ha a vége jó! Azóta is csak ajánlom mindenkinek, aki a kütyüjét akarja megjavíttatni ezt a szervizt!