Kényes és bizalmi feladat

Az ember ma már hihetetlen sok lehetőséggel találkozik az interneten egyetlen keresés eredményeként is, legyen szó bármilyen feladatról, szükségletről, problémáról vagy igényéről. Nem gondolom, hogy azzal bárkinek is problémája lenne, hogy nem kap elegendő találatot mondjuk a google segítségével, hogy ha mondjuk az iphone javítás feladatára keres szakembereket. Persze a helyzet sajnos ma már nem ennyire egyszerű, hiszen az ember a találatokkal mit sem ér, azok közül választania kell, és koránt sem mindegy sajnos a mai világban hogy milyen eredménnyel teszi azt, hiszen akár a telefonja múlhat rajta. Rengeteg rémtörténetet hall az ember, és én sajnos már a saját baráti társaságomban is láttam annak példáját, hogy egy hozzá nem értő telefon szervíz csapat hogyan tudja valakinek a mindennapjait megkeseríteni. Az egyik nagyon jó barátom ugyanis összetörte az iphone kijelzőjét, és sajnos nagyon gyorsan segítségre volt szüksége, ezért az első útjába kerülő iphone szervíz csapathoz betért, és azt kell mondjam, hogy ez hihetetlen nagy hibának bizonyult, hiszen egy hétig náluk volt a telefonja és végeredményként meg sem tudták csinálni a készülékét.

Persze aztán rögtön a segítségére sietett a baráti társaság és az iszereles csapatához irányították, akik még mások hibáját is tökéletesen ki tudták javítani, azonban ez nyilván többlet kárral jár az ember számára, nem beszélve arról, hogy hihetetlen sok időt vesztett, hiszen egy teljesen hétig hitegette az első csapat arról, hogy már csak egy napot kell várnia a készülékre, és addig teljes mértékben kiesett a telefonja a munkájából, amiben napi szinten használja azt, hiszen a képek és a telefonon tárolt jegyzetek sajnos hihetetlen hiányt jelentettek számára.

Most már mindenki tudja a baráti társaságból, hogy nem éri meg csak úgy betérni egy – egy helyre ilyen helyzetekben. Megéri nyugodtnak maradni és a biztos jót választani, utánakérdezni a csapat minőségének és munkájának, hiszen az iphone szervíz feladatok igazán bizalmi feladatnak számítanak, és koránt sem mindegy hogy kire bízzuk a készülékünk és persze az adatainkat egyaránt. Az iszereles csapatát csak ajánlani tudom mindenki számára.