Így kell babakocsit keresni az interneten – megtaláltam a legjobbat!

Van egy tinédzser fiam, aki nagyon szereti a számítógépes játékokat, a képregényeket, és a szuperhősös filmeket. Nagyon jó neveltetést kap, így ő nem az a fajta gyerek, aki egész nap a gép előtt kockul, és semmit nem csinál. Épp ellenkezőleg. Iskola mellett nyáron dolgozik, eközben tanul, jó jegyei vannak, de szereti a kikapcsolódást és a szórakozást ugyanúgy, mint minden tini. Ha ideje engedi, szívesen lazít a számítógépes játékokkal, de szeret olvasni és sportolni is eljár. Érdekli a számítógépek világa, az informatika és minden egyéb. Lehet, hogy a későbbiekben hasonló pályán fog majd továbbtanulni, még nem tudom, majd ő eldönti.

Amikor a születésnapjára készültem, sokat gondolkoztam rajta, mit kapjon tőlünk. Tudni illik, útban van a kistesó, így aztán csak úgy mindenfélére nem költhetünk most. Sok mindenen gondolkoztam, mi az, aminek igazán örülne. Nem az a fajta gyerek, aki elvárja, hogy állandóan mindent megvegyenek neki a szülei, de a szorgalmáért és azért, amiért mindig segít itthon is egyaránt, szerettem volna, ha olyasmit kap tőlünk, amit tényleg értékel.

Nézelődni kezdtem az interneten, és rájöttem, hogy pont nemrég került piacra az egyik menő játék, amiről tudtam, hogy ő is szereti. Hát, hamar meg is lett így az ajándéka, sokáig gondolkoznom nem kellett rajta. Tudtam én is és a férjem is, hogy ennek örülni fog, mellé pedig egy-két kisebb ajándékot rejtettünk. Nagyon örült az ajándéknak. Először egy családi szülinapozást tartottunk. Szépen feldíszítettük közösen a lakást, én sütöttem tortát, főztem mindenféle finomat. A többiek is hoztak rengeteg mindent, alig tudtam már hova pakolni. Gondoltam, így a legjobb, ha közösen megünnepeljük, másnap pedig mehet a barátokkal szórakozni. És akkor így mindenkinek megfelel. Imádta az ajándékokat, teljesen oda volt érte.

Másnap ő elment a haverokkal bulizni, utána pedig egy barátjánál folytatták tovább, aminek örültem, mert így nem a városban kóricáltak éjjel, hanem otthon voltak, ott lazultak, táncoltak. Igazi házi buli feelingje volt, ahogy később elmesélte. Szóval azon a napon az enyém volt a lakás, mert a férjem elment a barátaival horgászni. Igaz, én a számítógépes játékokat nem szeretem, de annál inkább szeretek az interneten szörfözni. A remarketingnek köszönhetően rengeteg olyan hirdetés és oldal jött velem szembe, aminek köze volt ahhoz, amit az elmúlt időben keresgettem a neten. Vagyis a babaholmik. Így találtam rá többet között arra a weboldalra is, ahol aztán később megvettük a multifunkciós babakocsinkat.

Tudtam, hogy ilyesmit keresek, ezért rákerestem már előtte többször is a multifunkciós babakocsik kulcsszóra, de valahol sosem tűnt fel előtte ez a bolt, mert a gondolataim úgy cikáztak folyamatosan, hogy mire beírtam valamit a keresőbe, eszembe jutott más is, és a végén babakocsi helyett babaruhákat nézegettem. Valószínűleg így kerülte el a figyelmem ez az oldal.

Nézegettem jó sokáig, elolvastam szinte mindent, amit találtam. Láttam, hogy van külön nyitva tartás is feltűntetve, sőt, van szerviz és garancia ügyintézés is. Ezen felül egy térkép is volt az elérhetőségek aloldalon, így be tudtam egyből azonosítani, hol is található ez a bolt. Nincs olyan messze tőlünk egyébként, úgyhogy hamar el tudtunk ugrani odáig. Szóval nézelődtem a kínálat között, egyik babakocsi szebb, mint a másik, ez tény és való.

Aztán végül kinéztem magunknak A babakocsit. Születéstől körülbelül négy éves korig lehet használni, nagyon modern és stílusos. Pont, amilyet kerestem. Ráadásul összecsukható a sport résszel és könnyű a vázszerkezete. Felül, a kupolarész légáteresztő, van kihajtható napellenzője, illetve van benne összehajtható pelenkázótáska is. Ami pedig nekem nagyon tetszik az az, hogy ki lehet cserélni a sport ülőrészre, ha már a pici tud majd ülni is. A háttámla pedig fekvő helyzetbe is állítható, hogy a baba kényelmesen tudjon feküdni. Szerintem ennél többet lassan nem is kívánhat egy szülő, ha babakocsit keres. Nagyon jó választás volt, mindenkinek tetszik. Nem sokára már használni is tudjuk majd. Mindenki várja a kistesót!