Gamer girl on live

Nehéz dologba vágtam a fejszémet lányként és kissé belekuszálódtam a nemi szerepekbe. Kiskoromban, a két fiú ikertestvéreimmel együtt mindenféle csínyben benne voltam, nem voltam hajlandó szoknyát viselni és imádtam a lövöldözős játékokat. Most itt vagyok 21 évesen és még mindig ugyanaz a lány vagyok belül, csak fiatal felnőttként egyre több elvárásnak kell megfelelnem. A fiúk már mindketten egyetemen tanulnak, de én lassan három éve megélek a saját pénzemből, rendhagyó módon gamer girl vagyok, aki streameli a játékait, valamint versenyekre is jár.

Édesanyámmal kellett megküzdenem a legnagyobb harcokat, ahogy egyre többet ültem a számítógép előtt és nem voltam hajlandó szinte semmire figyelni, aminek a való élethez köze van. Ő persze mindig türelmesen végig hallgatott, amikor a játékokról meséltem és kissé értetlenkedve, de csodált, hogy ennyire a rabjává váltam a dolognak. Ennek ellenére mégis folyton vitázott velem, hogy egészségtelen életet élek tönkre fogom tenni magam.

Amikor elkezdtem streamelni a játékaimat, nagyon kiakadt, hogy hogy merem megmutatni magam a világnak kócos hajjal és lyukas pulcsiban. Én persze ezt észre sem vettem, hiszen minden nap ugyanígy játszódtam, a suliban is mindig így jártam, ott már ismertek. Hetekig nem is foglalkoztam az egésszel, közben persze egyre több követőm lett és néhány barátommal be is jelentkeztünk egy kisebb versenyre, ami szintén online volt.

Anya végképp kiakadt, amikor elmeséltem neki ezt, de különös módon egy szót sem szólt, csak örülten vörös fejjel kiviharzott a szobámból és nem is szólt hozzám egészen másnap délutáning, amikor haza értem a suliból. Na, akkor én akadtam ki, de úgy igazán, ordítozósan. Anya eldobta az összes kopott, de kényelmes és egyszerű ruhámat, helyette pedig idétlen, fodros-bodros kislányos ruhákat vásárolt. Azt hittem a mentő értem kell, hogy jöjjön, annyira eltorzultam, néhány ruhadarabot azonnal szét is téptem. Így utólag visszagondolva, elég vicces amúgy az egész szituáció. Anyát végülis annyira soha nem érdekelte, hogy hogy öltözködöm, hiszen kiskoromban sem vásárolt nekem habos-babos ruhákat és azután sem szólt bele a dologba, egészen addig, amikor tinédzser koromban arra kényszerült, hogy mégiscsak kezdeni kell valamit ennek a lánynak a megjelenésével, és akkor annyira kislányos ruhákat vett, mintha akkor lettem volna négy éves.

Na de akkor azért elég sürgős volt a helyzet, nem volt időm ezen gondolkodni. Négy nap múlva volt a verseny és nekem edzenem kellett a csapatommal. Azt még ki tudtam backelni, hogy ne streameljük magunkat addig, de a verseny szabályaihoz a versenyzők élő közvetítése is hozzá tartozott, tehát ki kellett találnom valamit addigra. Az edzések miatt eszem ágában sem volt vásárolni menni, és ahogyan a bizonyítékok is mutatták, anyára egyáltalán nem bízhattam. Az időhiány miatt a neten kezdtem kutakodni és nemsokára már találtam is egy szuper oldalt, ahol női ruhákat árusítanak. Először persze borzongatóan hangzott számomra az a kifejezés, hogy női ruha, hiszen még soha nem hoztam saját magammal összefüggésbe. De végül is hamar találtam egy egyszerű blúz és nadrág kombinációt, aminek még színe is volt, nem csak a szürke valamelyik árnyalatában pompázott.  A verseny napjára meg is érkezett a szett és én soha nem látott fényben villogtam a webkamera előtt. Érdekes volt utólag elolvasni a követőim hozzászólásait, hogy mennyire jól néztem ki, és hogy örülnek, hogy végre valami színes és csinos volt rajtam.

Fellelkesedtem a dologtól és úgy döntöttem, hogy rendelek magamnak még egy, két cuccot. Elkezdtem felfedezni a testemet, és rájöttem, hogy nem kell túlméretezett fiú pólók mögé rejtenem magam, hiszen teljesen jól nézek ki. Hű maradtam a webshophoz, ahonnan legelőször rendeltem ruhát, hiszen nem csak, hogy problémám nem akadt velük, de imádtam is a ruháikat. Mindig találok náluk olyan darabokat, amelyek egyszerűségükkel passzolnak hozzám, de azért akad bennük egy kis érdekesség anyaghasználatban, szabásban vagy bármiben, amitől úgy érzem, hogy azt is ki tudom fejezni velük, hogy hiába szeretem az egyszerűséget, én egy különleges és izgalmas lány vagyok.

Most, hogy már angolul streamelek és már két világbajnokságon is részt vettem a csapatommal, örült sok követőm van, és azt vettem észre, hogy a fiúk imádják, ha szép lányok játszanak Counet Strike-ot. Azért meg kell, hogy mondjam, soha nem értettem egyet azokkal a csajokkal, akik kipakolják a melleiket, agyon sminkelik magukat és bénáznak a játékban. Én meg akarom mutatni a fiúknak, hogy egyszerűen, smink nélkül is, ízléses, de nem épp feltűnő, vagy semmiképp sem sokat megmutató ruhákban is játszhat egy csaj, sőt! Az hogy mennyire ügyes, és milyen sikereket érhet el, teljesen attól függ, hogy hogyan játszik.

Extra pluszpont a webshopnak, hogy árulnak legginseket és egyszerű pulóvereket is. Amióta beindult a karrierem, végképp nincs időm arra, hogy ruhákat vásároljak magamnak offline környezetben, de az egészségem miatt heti kétszer eljárok futni, az ehhez szükséges ruházatot pedig szintén meg tudom oldani a kedvenc online ruhaüzletemből. A futócipőt meg már rá merem bízni anyumra, az nem akkora kihívás.

Úgy érzem, hogy teljesen beindult az életem és még jó néhány évig biztos lehetek a karrieremben. Az, hogy mit fogok csinálni úgy kb. tíz év múlva, még nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy a női ruha webáruháznak köszönhetően megtaláltam a stílusomat és ebből nem fogok soha engedni.