Egy motoros játék, aminek eredménye egy saját fényezésű bukósisak

Magamat sose tudtam behatárolni, hogy melyik generációhoz húzok inkább. Pont az átmenetben születtem. Preferálom az online platformos ügyintézést ismerkedés, hirdetést, de nem annyira, hogy a napi semmit mondó ételemet, vagy szelfimet osztogassam és, vagy talán ezért vissza sírom a régi időket, amikor még „minden sokkal jobb volt”. Ez a képességem szerencsére jól jön csoportos munkavégzés során, mert minden féle korosztállyal tudok azonosulni.

Emlékszem, hogy amikor először láttam számítógépet, egy hatalmas csodának tartottam, de inkább csak a játékok miatt. Talán mai napig jobban el tud szórakoztatni egy 16 bites játék, mint realisztikus világ. A kedvenc játékom egy motoros játék volt, sajnos már nem emlékszem a nevére, de tudom, hogy a másikat kellett leküzdeni a motorjáról. Cimborámmal órákat töltöttünk a gép előtt és csak vertük az ellent…

Ez a sok játék meghozta a gyümölcsét, mert, ahogy idősödtem és kezdett kevésbé foglalkoztatni a játékok világa, inkább az ott szerzett tapasztalataimat próbáltam átvinni az életbe és motorozni kezdtem. Nem kell megijedni nem száguldoztam és mást se próbáltam letaszítani a járműjéről. Inkább csak magát az elfoglaltságot kedveltette meg velem és a kötelező viseletet. Nagyon felelőtlennek kell ahhoz lenni, hogy nem megfelelő védelmet viselj egy nagyobb köbcentivel rendelkező kétkerekűn.

Mindig próbálok a lehető legújabb trendnek megfelelő, legnagyobb védelmet nyújtó márkákhoz hozzájutni. Ezt egy ideig nagyon éltem, de mostanában flusztrál, ha hasonló szerelésben látok másokat, mint ami rajtam van. A ruhával még csak-csak meg tudok békélni, de hogy valakivel hasonló bukósisakunk legyen… A fejfedő olyan a kétkerék szerelmeseinek, mint másnak az arc. Ez különböztet meg minket, így lehetünk egyediek. Volt egy megbízható oldalam ahonnan mindig nagyon kreatív és egyedi sisakokat tudtam megvásárolni magamnak, de sajnos már nem üzemel és azóta nem találtam másikat, egészen addig, amíg el nem csíptem egy beszélgetést egy üzletben.

Az egész lényege az volt, ami az én problémám is, hogy nincs kontaktom, saját tervezésű védősisakra. Erre pedig jött a riposzt egy honlap címmel, ahol nem csak saját festésű sisakot tudok beszerezni, hanem minden problémámra tudják a megoldást, ha van, vagy lesz. Ráadásul épp bukósisak akció van! Nem kellett sokat gondolkoznom azon, hogy amint fizetést kapok, beszerzek onnan egyet.

Sose gondoltam volna, hogy a gyerekkori játékok ekkora hatással lesznek a felnőtt életemre, mert ha nem játszok azzal a játékkal, vagy ha autóversenyes játékkal játszottam volna, akkor most lehet, kocsi bolond lennék. Hálát adok az égnek, hogy nem így történt, mert a motoros életforma, szerintem kulturálisan gazdagabb, mint a négykerekű, bár ez is csak szocializáció kérdése lehet.

Mindenesetre, örülök, hogy leltem egy olyan webshopot ismét, ahol kifejezetten egyedi bukósisakot tudok készíttetni a saját ízlésvilágomnak megfelelően jutányos áron.