Bulizás kockamódra a legjobb party kellékekkel!

Valamikor még nagyon gyerekként kezdődött nálam a videojátékok, számítógépes és konzolos grafikacsodák élvezete. Bátyámat figyeltem, azután, amikor az első komputert hazahozták szüleim. Elég nagy a korkülönbség köztünk ezért a csodával határos volt, amikor valami játék jelent meg a monitoron. Az a 16- 32 bites grafika is máig nagyobb élményt tud jelenteni nekem, mint a modern realisztikus megjelenítés. Gyermeki évek emlékének az érzelmei élnek legerősebben az emberben, így ezt a csodálatot a játékok felé, ha akarnám se tudnám levetkőzi.

Ilyen értékekkel hasonló érdeklődésű emberekkel barátkoztam meg az évek alatt, akikkel közösen kezdtünk játszani játékokkal. Az egyik leghíresebb MMORPG-vel már évek óta játszunk és ez egy kis családdá kovácsolt össze minket, ezért ünnepeljük egymás szülinapját, névnapját és a játékban lévő klánunk évfordulóit. Az ország minden tájáról vagyunk, sőt még erdélyi tagok is vannak, ezért mindig Budapesten gyűlünk össze, ha mulatságra kell adni a fejünket. Szerencsére vannak már ilyen tematikájú szórakozóhelyek, ami pont az ilyen kocka társaságoknak szólnak, így ott szoktunk, asztalt, helyiséget bérelni, amit aztán magunknak díszíthetünk föl!

Kezdetekben nagyon nehéz volt találni egy megfelelő üzletet, ahol bomba jó party kellékeket tudunk beszerezni. Próbálkoztunk számtalan bolttal, de vagy a választék volt gyenge, vagy irreálian drága volt minden, vagy egyszerűen csak az életét unt eladó kötözködős volt és emiatt kialakult unszimpátia távoltartott minket tőle. Hosszas próbálgatás és keresés után, rátaláltunk arra az online boltra, amit mai napig használunk. Ami megfogott ebben a boltban az elsősorban az, hogy nagyon jó árakkal dolgoznak és mindig a feltételek szerint teljesítik a rendelést. A választékuk hatalmas, ráadásul folyamatosan bővül, sőt már volt rá alkalom, hogy az egyéni kérésünket is teljesítették. Az oldal jól böngészhető és van rajta keresés funkció, ami igen csak praktikus az ilyen oldalaknál, nem is értem, amikor valahol ilyen nincs. Minden féle ünnepet, eseményt lefed a választék így tematikusan tudunk rendelni róla. A kedvencem a lufi választékuk, hisz bulit nem lehet lufi nélkül tartani!

Több szó, mint száz, ha party kellékek kellenek akkor csak ezt az oldalt szoktuk igénybe venni és a dekoráció, vagy netán egy vicces jelképes ajándék tökéletesre sikerül. Sokan mondják, hogy nem szeretik a felhajtást, de valahol mélyen mindenki élvezi, az igazán nagy felhajtást!

Idén lesz 10 éves ez a csapat, ezért már tervezzük a mulatságot a megünneplésére. Konfetti, girlandok, lapionok már kiválasztva. Már csak fólia lufit kell beszerezni valami egyszerű sötétkék színűt, amire egy 10-es van írva és akkor teljes lesz a boldogság. Bár érzem magamban az ambíciót, hogy rendeljek modellező lufit és hajtogassak az alkalomra valami vicceset, ami ereklyeként fog szerepelni az estén.

Terv az van sok, szerencsére a megvalósításához az oldal adott és tudjuk nem lesz gond, késés semmivel, mert egy profi party kellékessel van dolgunk!