LEGO ékszerek (nem csak) Geekeknek

Divattal ezidáig nem nagyon foglalkoztunk a Geek Life-on, valószínűleg a jövőben sem lesz ez húzó téma itt a blogon (habár lehet mostantól beszámolunk majd az egyes divatmárkák legfrissebb szuperhősös kollekcióiról), azonban most egy olyan alkotóra bukkantunk, aki a kedvenc játékunkból, a Legóból készít menő ékszereket. Női geekeknek tökéletes kiegészítők az egyéniség kifejezésére, férfiaknak pedig kiváló ajándékötlet, ha valami egészen egyedivel szeretnék meglepni a (nem feltétlenül geek) kedvesüket. Lássuk a részleteket!Szerencsére nem kell messzire mennetek, hogy valóban egyedi és ötletes Lego ékszereket szerezhessetek, ugyanis egy magyar hölgy, DieN készíti az egyedi kiegészítőket, és a Meska rendszerének hála bárki hozzájuthat az abszolút egyedi, egyben igencsak ötletes kreálmányokhoz. A felhozatal egyértelműen a lányoknak kedvez, hiszen gyűrűk, nyakláncok, karkötők alkotják a fő kínálatot (és nem csak egyedülálló darabok, hanem teljes “szettek” is), de a fiúk sem panaszkodhatnak, hiszen az igazán megszállottak nyugodtan vehetnek magunknak például sajátos Lego kitűzőt. Ami igazán különlegessé teszi DieN ékszereit, hogy nem csupán felhasználja, de ki is egészíti a Lego elemeket, ezzel biztosítva a valóban egyedi kivitelezést. Hogy lássátok miről van szó, álljon most itt néhány fotó a meglehetősen csábító kínálatból:

S, hogy pontosan hol szerezhetőek be ezek a nagyszerű geek csecsebecsék? Ahogy már fentebb említettük, DieN a Meska rendszerén belül vezet online boltot, az aktuális kínálatot pedig ERRE a linkre kattintva érhetitek el. Ha megtetszik valamelyik ékszer, akkor csak túl kell esni a villámgyors regisztráción és máris a kosárba helyezhetőek a kívánt termékek, amelyek aztán postai úton vagy személyesen jutnak el a megrendelőhöz. Ha elfogadtok egy tanácsot, akkor nem is nagyon vártok a rendeléssel, ugyanis a tapasztalatok alapján a legjobb darabok a meghirdetést követő pár órában azonnal gazdára találnak.


Éppen ezért érdemes belájkolni DieN “hivatalos” Facebook oldalát is, ahol jó eséllyel még jóval a termékek feltöltése előtt értesülhettek a legfrissebb kollekciók megjelenéséről, így némi előnyre tehettek szert az “átlag” Meska vásárlókkal szemben.

Kommentek: