Kinect Unboxing Video

A PC Gurunak hála lehetőségem volt egy Xbox 360 Kinect — az Xbox 360 legújabb kiegészítője, amelynek köszönhetően kontroller nélkül irányíthatunk játékokat — csomag közelébe kerülni, és ha már így alakult a dolog, akkor gyorsan készítettünk egy kicsomagolós videót is, amiben megmutatjuk, hogy pontosan mit is találhatunk a dobozban. Csak a teljesség kedvéért: Kinect szenzor, adapter a régebbi Xbox 360 konzolokhoz (ezeknél a gépeknél külön külső erőforrásra van szükség), egy kis USB-hosszabbító kábel, a kézikönyvek és a Kinect Adventures játék teljes verziója.

Kiegészítés: a videóban elkövettem egy apró bakit, ugyanis USB-ként hivatkozom arra a csatlakozóra, amelyet közvetlenül az új Xbox 360 Slimekbe lehet dugni, azonban ez nem USB-szabvány, hanem egy speciális csatlakozó (AUX néven szerepel a Slim konzolok hátulján), amely az újfajta konzolokon lehetővé teszi, hogy ne kelljen külön áramforrásra kötni a Kinectet.

Ha esetleg valaki nem lenne képben a Kinectet illetően, érdemes megtekinteni egy korábban készült videónkat, ahol nagy vonalakban felvázoljuk a mozgásérzékelős szenzor lényegét, illetve bemutatjuk az egész rendszert mozgás (azaz konkrétan játék) közben.

Ha pedig kíváncsiak vagytok rá, hogy pontosan milyen is az Xbox 360 legújabb Slim változata, akkor érdemes megtekinteni a következő Unboxing videót, amiben a nyáron megjelent Xbox 360 250 GB kerül bemutatásra, azaz konkrétan kiderül, hogy mi is rejlik a hazánkban megvásárolható csomagban.

Kommentek: