God of War: Ghost of Sparta Press Kit

Nincs egy hete, hogy sikerült rátennem a mancsom az EyePet/Invizimals: Shadow Zone Press Kitre, máris befutott egy újabb csomag a Sonytól, a God of War: Ghost of Sparta képében, amely nem más, mint a jó öreg Kratos második PSP-s kalandja. Az előző posztban már volt róla szó, hogy a Sony nem aprózza el a játékainak sajtós változatát, és természetesen ezúttal sem okoztak csalódást, hiszen a játékot és a hozzá tartozó médiaanyagokat tartalmazó csomag ezúttal is meglehetősen egyedi kivitelben érkezett meg.

A God of War III ugyebár egy véres fadobozban kapott helyet, a kistestvér pedig egy vászonzsákban érkezett, amelynek az elején a jól ismert vörös csík és egy szintén vörös Omega kapott helyet. A zsák száját szétbontva egy papírból hajtogatott boríték kerül elő, amit egy szintén Omegát formázó pecsét zár le. A pecsét (ami lényegében egy levonó) “feltörését” követően a boríték széthajtogatható, és ha kisimítjuk a lapot, akkor máris egy kétoldalú God of War plakátot tartunk a kezünkben.

A boríték tartalma egyrészt egy fából készült, kör alakú, Kratost ábrázoló lapka, amit nemes egyszerűséggel én csak poháralátétnek nevezek (igaz annak igen egyedi draab, szép, csillogó lakkfelülettel), illetve egy apró artbook, aminek a belső borítójába be van süllyesztve a Media Disc, illetve itt találhatunk egy matricát is, ami tartalmazza a voucher kódot, mellyel a játékot tölthetjük le a PSN Store-ból (így UMD ezúttal sincs a csomagban). Maga az artbook 16 oldalas, számos művészi munkát, illetve angol ismertetőt találhatunk benne, különlegessége, hogy a középső oldalpár egy God of War: Ghost of Sparta hirdetés, minőségi csillogó felülettel. A kiadványnak gerince is van, a belső oldalak pedig varrással vannak rögzítve. A csomagról ismét készítettem videót (eszköz: iPhone 3GS), kommentárral és a nélkül:

Videó kommentárral:

Videó kommentár nélkül:

Kommentek: