Fousquare Badge Mania #5

Ismételt eltelt egy hónap a legutóbi a FourSquare Badge poszt óta, s bizony nem telt eseménytelenül a december, hiszen több, mint tíz jelvény megszerzése jött össze. Ha kíváncsi vagy, hogy miképp lehet(ett) begyűjteni a New Year’s 2011, 7-10 Split, Ski Bum, Don’t Stop Belivein’, Sounds so Good, excELLENt fan, American Red Cross, Bookworm, Hangover, Gym Rat és 9 to 5 badge-eket, akkor kattints a tovább gombra!

#33 9 to 5

Ez a jelvény azok számára szerezhető meg könnyedén, akik minden hétköznap dolgoznak és bejárnak az irodába. Ahhoz, hogy megkaparintsuk a 9 to 5 Badge-et, nem kell mást tenni, mint felvinni a munkahelyünket a FourSquare-re, adni neki egy Corporate/Office kategóriát, aztán harminc napon belül tizenötször bejelentkezni. A tizendötödik alkalommal már miénk is a jelvény.

#34 Gym Rat

Testépítők, fitnessguruk előnyben. A Gym Rat jelvény úgy szerezhető meg, ha harminc napon belül tízszer bejelentkezünk egy olyan helyre, amelynek a kategóriája Gym. Ha nem igazán vagyunk sportos alkatok, akkor keressünk egy edzőtermet a munkába/suliba/bárhova menet, és szépen csekkoljunk be, mikor elhaladunk mellette — csak arra kell figyelni, hogy harminc napon belül tízszer megtegyük ezt.

#35 Hangover

Van egy jó hírem, a Hangover jelvény megszerzéséhez nem feltétlenül kell másnaposnak lenned, de még alkoholt sem muszáj bevinned a szervezetedbe. A megszerzéshez annyi  feladatod, hogy jelentkezz be valahová hajnali kettő óra után, aztán reggel még kilenc óra előtt csekkolj be egy olyan helyre, amelynek a kategóriája Corporate/Office. Ugye, hogy megéri egyszer időben a melóba érkezni?

#36 Bookworm

Egy újabb badge a könyvmániásoknak (van egy másik, a Bookworm bender is). A megszerzés roppant egyszerű, nem kell mást tennünk, mint bejelentkezni három különböző könyvesboltba (bookstore), ha elég ügyesek vagyunk, akkor egyetlen este is megszerezhető, csak arra kell figyelni, hogy legalább harminc perc teljen el egy-egy checkin között.

#37 American Red Cross

Ismét egy jelvény, ami lényegében bárhol és bármikor megszerezhető, hiszen semmi mást nem kell tenni, mint egy bejelentkezés során, mint kishoutolni, hogy Donation Red Cross! Egy kis “támogatás” a Vörös keresztnek sosem árt.

#38 excELLENt fan

Szintén egy könnyen megszerezhető jelvény, nincs benne komoly “trükk”. Kezdő lépésnek követni kell Ellen Degerenes hivatalos ForuSquare profilját, majd becsekkolni legalább egy helyre a következő kategóriák közül: bakery (pékség), dog run (kutyafuttató), movie theatre (mozi), park. Egy kifli simán megér egy új badge-et.

#39 Sounds So Good

Ismét egy olyan jelvény, ami konkrétan Ellen Degerenes-hez kötődik. A megszerzése szintén nem igényel nagy erőfeszítéseket. Első körben itt is követni kell a fentebb már emlegetett Ellen profilt, majd ha ez megvan, akkor már csak annyi a dolgunk, hogy háromszor bejelentkezünk valamilyen music venue-ra. Mint például karaoke, music store, stb.

#40 Don’t Stop Beliven’

Partyarcok előnyben. A Don’t Stop Beliven’ jelvény megszerzéséhez arra van szükség, hogy bejelentkezzünk három helyre, amely rendelkezik a karaoke taggel. Figyelem, ha találunk egy ilyen helyet, akkor már egyenesben vagyunk, ugyanis nem kell három különböző helyre bejelentkezni, akkor is jár a badge, ha háromszor becsekkolunk ugyanarra a karaoke taggel ellátott venure-ra.

#41 Ski Bum

Elvileg ez egy igen trükkös jelvény, ugyanis csak akkor kaphatjuk meg, ha legalább háromszor bejelentkezünk olyan helyre, amelynek a kategóriája Ski Area. A magyar átlagfelhasználók jó eséllyel életükben összesen nem csekkolnak be háromszor ilyen helyre, így érdemes egy kis trükkhöz folyamodni. Ha valahol mi vagyunk a mayor-ök, akkor a neten változtassuk meg a hely kategóriáját, majd innentől szépen jelentkezzünk be minden nap addig, míg meg nem lesz a jelvény. Ha megvagyunk a csalással, akkor szépen állítsuk vissza az adott hely kategóriáját és hallgassunk a bűnünkről.

#42 7-10 Split

Ismét egy badge, ami kifejezetten egy “szubkultúrának”, kifejezetten a bowling-mániásoknak szól. A jelvény megszerzéséhez a feladatunk, hogy legalább tízszer becsekkoljunk egy bowling-pályára, azaz olyan helyre, amelynek a kategóriája Bowling Alley. Megér nektek néhány gurítást?

#43 New Year’s 2011

Igazi ünnepi jelvény, amely csak korlátozott ideig volt megszerezhető, konkrétan csakis Szilveszter este. Bárki, aki bárhová becsekkolt szilveszter éjjelén este nyolc és hajnali négy között, az automatikusan megkapta ezt a jelvényt. Érdekesség, hogy ez a badge akkor is járt, hogy ha valaki OTG-módban jelentkezett be valahová.

Kommentek: