Foursquare Badge Mania #6

Ismét eltelt másfél hónap a legutóbbi Badge Mania óta, és természetesen ezúttal sem telt eseménytelenül az idő, ugyanis január és február hónapban hat újabb jelvényt sikerült összeszednem. Ha kíváncsi vagy, hogy miképp lehet(ett) begyűjteni a Fresh Brew, a Fixer Upper, a Handmade Hero, PA Groundhog Day, a Steelers Super Bowl és a Century Club badge-eket, akkor kattints a tovább gombra!

#44 Fresh Brew

Jelvény kifejezetten a kávé-mániásoknak. A megszerzése nem bonyolult, csupán egy kis türelem kell hozzá, ugyanis akkor kapjuk meg ezt a badge-et, hogyha legalább harmincszor becsekkolunk coffe shop kategóriájú helyekre. Azoknak, akik már hosszú hónapok óta használják a FourSquare-t és meglátogattak már néhány kávézót, jó hír, hogy a csekkolások visszafelé is érvényesek, tehát minden korábbi kávézó-látogatásunk beleszámít a harmincba.

#45 Fixer Upper

Jelvény a barkácsbajnokoknak (avagy szerelőknek). A megszerzés szintén nem egy bonyolult dolog, nem kell mást tenni, mint legalább négy alkalommal bejelentkezni olyan helyszínekre, amelyeknek a kategóriája hardware. Tapasztalataim szerint ez a jelvény is érvényes visszafelé, tehát ha korábban már megfordultunk hardware venue-kon, akkor azok beszámítanak a négy alkalomba.

#46 Handmade Hero

Ismét egy könnyű préda, melynek a megszerzése nem igényel komolyabb erőfeszítéseket. Nem kell mást tenni, mint legalább három alkalommal bejelentkezni olyan helyszínekre, amelyeknek a kategóriája arts and crafts. Akárcsak a Fixer Upper vagy a Fresh Brew, ez a jelvény is érvényes visszafelé, ha tehát jártunk már az említett kategória alá tartozó helyeken, azok beszámítanak a szükséges három bejelentkezésbe.

#47 Handmade Hero

Ez már egy speciális jelvény, ugyanis az évben csak egyetlen napon, február másodikán, a Mormota napján volt lehetőség a “megnyitására”. A dátum mellett két kitételnek kellett még megfelelni a badge megszerzéséhez, egyrészt követni kell a Visit PA felhasználót, másrészt február másodikán (pennsylvaniai idő szerint) bármilyen bejelentkezés során ki kellett shoutolni, hogy groundhog. A jelvény nagy valószínűséggel 2012. február 2-án is ugyanígy fog működni, szóval ha lemaradtál róla, akkor még lesz lehetőséged megszerezni.

#48 Steelers Super Bowl

Ismét egy speciális jelvény, amely megszerzésére csak egyetlen alkalommal, a 2011-es Super Bowl döntő során volt lehetőség. Az itt látható jelvény a Steelers csapat speciális jelvénye, a megszerzéséhez be kellett csekkolni a globális Super Bowl Sunday helyszínre és ki kellett shoutolni a Go Steelers!-t. Ha valaki az ellenfélnek, a Packersnek drukkolt, akkor ők megszerezhették a másik csapat saját jelvényét, ehhez nem kellett mást tenni, mint az említett helyszínen kishoutolni a Go Packers!-t.

#49 Century Club

Jelen pillanatban az egyik legfrissebb FourSquare badge, a mai naptól szerezhető meg világszerte. A megszerzéséhez kitartó felhasználónak kell lenni, ugyanis ez jelvény akkor szerezhető meg, hogyha 100 napon keresztül folyamatosan bejelentkezünk egy adott helyre. Figyelem! A badge nem akkor jár, ha elérjük a 100. bejelentkezést egy adott helyen, a lényeg a 100 napon van. A jelvény visszafelé is érvényes, és a legkönnyebben úgy szerezhetjük meg, ha felvisszük a lakásunkat a FourSquare-re és lelkiismeretesen bejelentkezünk minden nap. Előbb-utóbb letelik majd az a száz nap…

Kommentek: