Foursquare Badge Mania #3

Nincs egy hete, hogy beszámoltam négy újabb FourSquare jelvény megszerzéséről, ám azóta sikerült megkaparintani még kettőt, s ha már így alakult, akkor nem várok tovább, a két újdonságról is lerántom a leplet, már csak azért is, mert két különleges, “követhető brandekhez” kapcsolódó badge-ről van szó.

#22 CNN Healthy Eater

Ahogy bevezetőben említettem, a most következő két jelvény csak akkor szerezhető meg, hogyha követünk egy-egy, a FourSquare-en is jelenlévő brandet. A CNN Healthy Eater badge neve elég árulkodó, és nem tévedés, itt a CNN-t kell felvenni a barátlistánkra, s ha ezzel megvagyunk, akkor már nem kell mást tennünk, mint bejelentkezni legalább két piacra (farmer’s market), és máris megvan az új jelvényünk. Maga a badge egyébként az egészséges étkezést népszerűsíti, és meg kell jegyeznem, hogy a megszerzéséhez néha nem elég kétszer bejelentkezni egy piacra, olykor 3-4 “check-in” is szükséges.

#23 Just Desserts

Akárcsak a CNN Healthy Eater badge, a Just Desserts is akkor szerezhető meg, ha előbb felvesszük a friend listünkre a BRAVO felhasználót. Ha ezzel megvagyunk, akkor már nincs más dolgunk, mint két alkalommal bejelentkezni olyan helyekre, amelyek a következő kategóriákba sorolhatóak: Desserts, Bakery, Cupcake és Ice Cream. A legegyszerűbb, ha pékségeket (bakery) célzunk be, ugyanis ezekből mind vidéken, mind Budapesten akad pár.

További jelvényútmutatók a blogban:

Badge list #1-14

Badge list #15-16

Badge list #17-21

Kommentek: